K-Ż
Możesz go zbanować? Jeśli tak to ja bym poczekał czy coś jeszcze napisze i potem go wykopać
K-Ż
no własnie cos mi tu smierdzi na odległos zaczyna mnie to wszystko wkurwiac za przeproszeniem:(
K-Ż
Dobra podejmijmy decyzję w sprawie zmiany nazwy! Boczek się raczej nie wypowie a Dawid-nie wiem. Jestem za tym żeby zmienić nazwę na ROS. Można by tylko napisać o tym na tajnym a tych debili mieć gdzieś. Czekam na waszą opinię.
K-Ż
ej własnie kurde ja to sie zgadzam ale ten ktos tzn ten frajer pewnei znowu podszyje sie pod nowa nazwe naszego klanu i bedzie lipa
Administrator
miejmy go gdzies i tyle ,nie trzeba zwracac uwagi na takich pajacow i juz bo jak mielibysmy sie przejmowac takimczyms to bysmy mieli banie jak arbuzy bo takich debili jest pelno,takze ja na niego leje.asle trzeba werbowac ludzi nowych.....
Administrator
wiec jesli chcecie dopisujcie przedmnickiem w kozakach skrot
K-Ż
no t o jak wkoncu grmay com bo ja niewiem jak tak dalej pujdzie to odchodze z tego klanu i gram samsemu wole grac samemu nisz sie zadrenczac takim głupotami,teg o frajera jak bym wlnoł raz co nam takie numery odprwia:(
Administrator
jesli chcesz to odejdz ,ja nikogo nie zmuszam do niczego.ale jesli mozesz to napisz wyrazniej posta poniewaz nic z niego nie rozumiem.
Administrator
I jak zdecydowałes juz co z toba???
K-Ż
Juz nie wazne przemyslałem ze poczekam az sie wyszystko wyjasni )zostaje